Оголошення про продаж Авто Каділак в Україні

З VIN-кодом
08.06.2024
21 800 $
889 439 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 6.2 л.
Автомат
228 тис. км
Львів
...Багатозонний клімат-контроль- Підігрів керма- Круїз-контроль- Утримання у смузі- Датчик сліпих зон- Датчик світла та дощу- Камера заднього виду- AUX, Bluetooth, USB, 12V
З VIN-кодом
09.06.2024
12 199 $
497 719 грн
Бензин 2 л.
Автомат
174 тис. км
Київ
...не понятнуло, на стапелі не була , з Америки приїхала цілою. Дах затягнутий під панораму, весь хром затягнутий в антихром Музика Bosse з доопрацюванням. ТО зроблене зразу після ремонту двигуна. Все зроблено окрім малярем, залишилось або пофарбувати, або затягнути в плівку. Гарні диски, салон збереженний Росхід у тачки 12-14л їде дуже бодро.(Якщо прям ганятись до 16 підіймається росхід) Авто вже вийшло більше 17к$ Майже максимальна комплектація.(Не хватає тільки проєукції) Катаюсь кожного дня на ній, трохи вже вигорів, готовий роздивитись обмін на щось цікаве. Кому дорого беріть задній привід на пустій комплектації. Торгують тільки біля самої тачки, по смс і телефону торги не веду, буду хамить. Є відео по всьому процесу ремонту https://m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=Вільна+тачка
З VIN-кодом
07.06.2024
25 150 $
1 028 132 грн
Бензин 6.2 л.
Автомат
33 тис. км
Дрогобич
...дня!А самое главное 33 тыс.км родного пробега.Идеальное состояние! Состояние НОВОГО АВТО! присутствует запах нового автомобиля!САМАЯ МАКСИМАЛЬНАЯ КОМПЛЕКТАЦИЯ!Автомобиль хранился только в гараже!Кузов идеален ни одного ДТП!Сервисная книга присутствует и все ключи! Все в оригинале!Автомобиль нужно видеть в живую как новый!Торг у капота!
З VIN-кодом
07.06.2024
17 999 $
735 799 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 6.2 л.
Автомат
124 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...автозапуск. Кузов оклеен в плёнку. Память передних сидений, слепые зоны, люк, подогрев/вентиляция сидений, 7 мест, подогрев руля, настоящее дерево, акустика BOSE, климат контроль 3 зоны, подогрев задних сидений, камера заднего вида, парктроники, электропривод крышки багажника, монитор для пассажиров. Сделан приятный выхлоп. Технически весь обслужен. Не требует вложений. С документами полный порядок.
З VIN-кодом
09.06.2024
25 999 $
1 062 839 грн
Бензин 3.56 л.
Автомат
88 тис. км
Харків
...сделано, недавно заменена смазка свечи, тормозные колодки, смазка в редкуторе и в коробке, готовая к вашим проверкам.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
10.06.2024
16 000 $
654 080 грн
Бензин 3.6 л.
Автомат
161 тис. км
Київ
...незначительные (вандализм) В ДТП не был Технически в идеальном состоянии Есть два комплекта резины и ковриков Ключа тоже два (оба оригинальные) Дополнительно: сделана керамическая тонировка в круг Фары в бронепденке Установлены топовые би-лед линзы (на одной из фото видно как ярко светит) Функциональный большой бокс в багажнике Хорошая комплектация: Бесключевой на всех дверях Подсветки дверных ручек и в ногах Подсветки дверных карт Удаленный запуск Датчик света и дождя Камера заднего вида и парктроники в круг Мульти руль Круиз контроль Автопарковка Блутуз Сенсорный дисплей и сенсорное управление климатом Электронный ручник Музыка Bose играет очень качественно Двойной стеклопакет Электрорегулировки передних сидений с памятью Натуральная кожа и дерево в салоне Огромный вместительный багажник Очень комфортный, динамичный, надёжный автомобиль и запчасти стоят недорого Ну и харизмы хоть отбавляй) Большой черный Cadillac Перекупы площадки - не тратьте мое и свое время С реальным покупателем возможен торг у капота К проверкам готов
З VIN-кодом
02.06.2024
19 700 $
803 760 грн
Бензин 2 л.
Автомат
58 тис. км
Київ
...фары, Адаптивный круиз контроль, радар, камеры 360, Датчики слепых зон, парктронники, без ключевой доступ, автозавод с ключа!Черная кожа+нубук+карбон! Панорама, память сидений, Вентиляция и подогрев передних сидений, подогрев задних сидений, подогрев руля, подрулевые лепестки, 3х зонный климат контроль, электронный щиток приборов, проекция на лобовое стекло, задние шторки в круг, акустическая система BOSE 18 динамиков полосах, предупреждение о столкновении, сейф, холодильник, розетка 220 на 150w в подлокотнике! Всего не перечислить если честно… плюшек очень много по сравнению с американскими версиями…Владелец! Все детали по телефону!
З VIN-кодом
28.05.2024
18 500 $
754 800 грн
Бензин 2 л.
Автомат
134 тис. км
Івано-Франківськ
Авто в максимальной комплектацииВ хорошем состоянии В очень хорошем состоянииНа обмен дорожеТорг!!!
09.06.2024
9 500 $
388 360 грн
Бензин 4.66 л.
Автомат
130 тис. км
Київ
...ровно и тихо.АКПП переключается плавно и четко.Ходовая часть без вопросов.Полный привод работает.Электричество все работает.Рестайлинговая модель, богатая комплектация!Премиум музыка BOSE.Панорамная крыша (открывается)Имеет три ряда сидений.Полный электропакет!Есть новая летняя резина на дисках!Переоформление без проблем!Прочие вопросы по тел. Торг присутствует!
З VIN-кодом
18.05.2024
25 000 $
1 022 000 грн
Бензин 2 л.
Автомат
45 тис. км
Суми
...??сигнализация. Дистанционный завод авто. Музыка BOSE. Проблемные места оклеены бронепленкой. Детали по телефону
З VIN-кодом
08.06.2024
4 000 $
163 200 грн
Бензин 0 л.
Автомат
98 тис. км
Львів
...- 98,566 mi (ACTUAL) Привід - All-wheel Drive Двигун - 2.0 AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Доставка до двох місяців в Україну через Литву та Німеччину Компанія Global Auto Logistic На ринку близько 4-ох років!!! Більше 5000 задоволених клієнтів Головний офіс у Львові та філіали у Луцьку, Києві та Івано-Франківську Майданчик з продажу автомобілів в наявності у Львові та Тернополі Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 400$ Без прихованих платежів 100$ з наших послуг на ЗСУ! Працюємо по договору Економія до 40% Хочете це або інше авто під замовлення, пишіть або телефонуйте, Ми підберемо авто Вашої мрії
З VIN-кодом
10.06.2024
31 000 $
1 267 280 грн
Бензин 6.16 л.
Автомат
238 тис. км
Київ
...все родные,из минусов трещинка на лобовом стекле и на зеркале,а в остальном просто корабль (сел и улетел по делам).цена 31 самая дешовая на 2016 и 2017 год.срочно

Каділак в Україні

Каділак за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Каділак

Каділак за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Cadillac
Cadillac Escalade 2021 — вот это МОЩНО!
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Cadillac

Cadillac - авто президентів і зірок. Але подивіться каталог оголошень на AutoMoto.ua і переконайтеся, що купити Кадиллак можна, навіть якщо в гаманці немає всіх грошей світу. 

Що потрібно знати про Кадиллак

  1. Cadillac - американський бренд авто класу "люкс" і один з найстаріших автовиробників в світі, адже існує з 1902 року. Девіз компанії "Стандарт для всього світу" і вона завжди його виправдовує. Купити машину “Каділак” вже більше століття означає стати володарем преміального та надійного автомобіля.
  2. Марку заснував Генрі Ліланд, але не назвав її своїм прізвищем. Компанія отримала ім'я родича Ліланда - засновника міста Детройт Антуана Ломе де Ла Мот-Кадільяка.
  3. Американський виробник сміливо задавав тон не тільки для класу "люкс", а й для всього світу автомобілебудування. Він став першим, хто запустив в серію повністю закриті кабіни, 16-циліндровий двигун V8 та помістив під капот резервуар з охолоджувальною рідиною. До інновацій бренду належать звичні для нас електростартер, дальнє світло фар, гідропідсилювач керма, кондиціонер, дитячий ремінь безпеки, попередження про лобове зіткнення, нічне бачення. Зараз можна купити навіть Cadillac з набагато довшим списком базових функцій ... Але ці розробки було презентовано широкому загалу ще в 20-50-тих роках минулого століття.
  4. Cadillac - традиційні машини президентів США, кожну з яких збирають близько 4 років, їх ціна не розголошується. 
  5. Купити Кадиллак завжди бажали відомі особистості. Їх колекціонував Елвіс Преслі, вважав найкращими Сальвадор Далі. Сильвестр Сталлоне замовляв версію з подовженим кузовом, а Майк Тайсон - в кольорі золота. 

Яку модель Cadillac вибрати

  • Escalade - повнорозмірний преміальний позашляховик. Автомобіль переконливо виглядає зовні та пропонує просторий салон всередині. Вагомим аргументом купити цю модель Cadillac є відсутність проблем з встановленням ГБО останнього покоління. Це робить експлуатацію позашляховика значно дешевшою; 
  • ATS - компактний седан представницького класу. Серед його функцій для комфорту легко загубитися: двозонний клімат-контроль, пара систем мультимедіа, адаптивний круїз-контроль, паркувальні камери з круговим оглядом і ще довгий перелік всього. Найприємніше - ціна машини Кадиллак на автобазарі в рамках середньої для класу;
  • CTS - середньорозмірний седан. Модель виділяється на тлі європейських конкурентів брутальної зовнішністю. Авто представлено в безлічі комплектацій, найпотужніша має 640 к.с. під капотом.

Відгуки власників Cadillac

Машина “Каділак” - вибір впевнених в собі, адже щоб купити його, потрібно бути сміливим. З цим авто ви отримаєте максимум комфорту в поїздках та стільки ж уваги на дорозі завдяки небанальній зовнішності.

Власники Кадиллак б/у скаржаться на слабкі гальма і необхідність часто міняти гальмівні колодки. Багато хто вважає недоліком проблему пошуку хорошої майстерні для обслуговування авто люксового бренду. 

Як вибрати Cadillac на AutoMoto.ua

“Каділак” - не найпопулярніше авто в Україні, але якщо ви налаштовані його купити, точно підберете модель в каталозі AutoMoto.ua. Наш алгоритм збирає оголошення про продаж люксових машин бренду з усіх автомайданчиків та дощок оголошень, щоб ви не витрачали час на сотні сайтів. 

В каталозі є пропозиції від приватних осіб, компаній по пригону авто та офіційних дилерів. Фільтруйте і сортуйте оголошення так, як зручно.