Оголошення про продаж Авто Сузукі в Україні

З VIN-кодом
10.06.2024
16 000 $
652 800 грн
Бензин 1.59 л.
Автомат
75 тис. км
Київ
...и марка себе не изменила – за все время по гарантии заменили только часы в салоне.Машина использовалась в основном для поездок Ирпень-Киев, семейные поездки на природу (надо хорошо считать зачем нужен полный привод, я за все годы только один раз увяз с ее моноприводом в снегу), и что-то перевезти (складываешь задние сиденья, снимаешь шторку - и туда можно всучить что угодно).Как по мне самая оптимальная комплектация из бывшей в 2018 году: автомат (японская коробка Aisin), климат, круиз и блютус (управление на руле), штатная мультимедиа с экраном и камерой заднего движения, подогрев передних сидений, тонировка заднего полушария. Из допов – защита двигателя, охранная сигнализация, оригинальный подлокотник (в дорейстале комплектации ниже GLX были без него), оригинальные коврики салона (зима – резина, лето – ворс), неоригинальный лоток багажника. Не хватает только подогрева руля по-моему.Благодаря моноприводу и легкости конструкции – машина потребляет до 7,5 л бензина по городу. На трассе 5-6 литров (это не та машина, чтобы "наваливать").Автомобиль 3 года обслуживался у официалов, потом ТО делалось раз в год мной у моих партнеров (я занимаюсь автозапчастями). В 2023 году в машине был заменен аккумулятор (стоимость куплена в Германии), и новый комплект летней резины. В подарок идет зимняя резина еще купленная в 2018 году (как по мне ее еще хватит на сезон).Машина универсальна и подойдет для семьи, работы, родителям-дачникам. Клиренс позволит, где нужно, спокойно заскочить на бордюр и съехать с него. За 6 лет описанной выше эксплуатации, могу смело сказать – полный привод (который еще нужно обслуживать и влияет на потребление горючего) ей не нужен. Обычные ежедневные поездки, лес/река на отдых и зимой с нашими снежными отвалами на обочине, где приходится парковаться - со всем авто без проблем справится.
З VIN-кодом
10.06.2024
1 470 $
59 975 грн
Газ/бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
95 тис. км
Бахмач
Продам малолітражний,вмісткий автомобіль.Сів та поїхавПробіг 95503.Продаж по техпаспорту,Є зв'язок з попереднім власником.Торг.Телефонуйте,обов'язково домовимося
З VIN-кодом
26.05.2024
22 500 $
917 999 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
23 тис. км
Київ
...установлено на 700$: -сетка защиты радиатора-Брызговики оригинал 4шт-тонировка двумя пленками LLUMAR (ультрафиолет + затемнение) -защита раздаточной коробки Jimny NEW -подкрылки 4 шт -поддон в багажник-прицепное устройство-Тюнинг фонарей-салон и кузов как новый
З VIN-кодом
08.06.2024
7 599 $
310 039 грн
Бензин 2 л.
Автомат
187 тис. км
Сарни
...хороший семейный вариант.Фактических владельцев 3, отец купил незадолго до смерти осенью 2023 года.Автомобиль достался в наследство мне и брату. (по документам мы двое совладельцы) – переоформление без проблем, любым удобным способом.Есть нюансы по кузову, нужно подкрасить передний бампер, есть небольшие нюансы по лакокрасочному покрытию по кузову (на фото все показало).У автомобиля достаточно хорошая оптика и на легкосплавных дисках. 2 комплекта резины.Недавно заменяли помпу, несколько тысяч назад было пройдено ТО, где заменены масла и фильтры.По техническим нюансам, нужно в ближайшее время заменить передний кардан.Поэтому разумный торг у капота присутствует.
Нове
Бензин 1.59 л.
Автомат
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
08.06.2024
5 500 $
224 399 грн
Бензин 1.59 л.
Ручна / Механіка
160 тис. км
Одеса
Продам надійний та економічний автомобіль! Вкладень не вимагає, Будь-яка ваша перевірка.
З VIN-кодом
08.06.2024
8 500 $
347 395 грн
Дизель 1.9 л.
Ручна / Механіка
176 тис. км
Дубно
...Дизель-поезд, 95 кВт. Самый надежный и выносливый двигатель. Авто без дтп. Оригинальный пробег. Один владелец за границей. Проверка на любом СТО. На обмен плюс 1000$ к стоимости авто. Все детали по телефону.
З VIN-кодом
08.06.2024
5 100 $
208 437 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
141 тис. км
Харків
...пенсионер бережно и аккуратно. Дачу разбомбили поэтому и продаю. Машина в хорошем состоянии, ухожена и обслужена. Чистая и незаезженная. На уход денег не жалели, заправляли качественным бензином. Экономичный и приемистый двигатель 1.3 (94 л.с.) 16V с улучшенной системой газораспределения (VVT) и электронным впрыском топлива. Мощные лампы Philips Xtreme + LED, аккумулятор Bosch Silver S5.
Нове
Бензин 1.37 л.
Автомат
Полтава
З VIN-кодом
08.06.2024
11 500 $
470 004 грн
Бензин 1.59 л.
Автомат
120 тис. км
Київ
Продаю офіційне авто. Власник. Гарний технічний стан. Все працює. Два ключа. Хороша комплектація. Не фарбована.
З VIN-кодом
08.06.2024
15 200 $
621 224 грн
Бензин 1.59 л.
Автомат
69 тис. км
Київ
...книге- в авто не курили- полная комплектация- газ не ставил- обслуживание по регламенту- хранение в подземном паркинге- авто без ДТП, ничего не красилось- есть, конечно, какие-то сколы и подряпины- авто к продаже не готовил, при осмотре все будет видно- причина продажи: обновление на электромобиль- торг символический у автоАВТОБИЗНЕСМЕНАМ – просьба не беспокоить!
З VIN-кодом
10.06.2024
4 850 $
197 880 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
160 тис. км
Київ
...Салон в чудовому стані. На 260 тисячах зробив велике ТО ( масла та всі Фільтра) 1.шарові 2.стойки стабілізатора 3. Пружини усі 4. Заміна Амортизаторів задніх 5. Стойки передні йдуть з амортизатором 6. Відновлення- Страртера,Генератора 7. Змащування кондиціонера, повна діагностика та Заправка Фріону. 8. Встановлення Led світло(все світло вісі лампочки)ближній дальній лінза(горизонтальна лінія ) 9. Підсвітку дна авто 10. Тоновано всю) зад увесь 2% бачення. Перед 15% можливо ще затоную лобове. 10. Дисплей CarPlay та Android Avto. 11. Камера паркованная зад 12. Реестратор Автомобіль вкладень не потребує. По кузову присутні три рижика. Можливо Обмін авто на автоматі
Нове
Бензин 1.37 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
04.06.2024
8 700 $
354 960 грн
Бензин 2 л.
Автомат
157 тис. км
Черкаси
...Подогрев сидений. Электропакет. Задняя камера. Подножки. Тонировка по кругу. Брызговики. Мультимедиа с экраном. 2 ключа. В начале мая сделано ТО.
З VIN-кодом
28.03.2024
7 900 $
322 320 грн
Бензин 2 л.
Автомат
190 тис. км
Одеса
...ходова в ідеалі! Живе у теплому, сухому гаражі.Комплектація: ABS, ASR, центральний замок, кондиціонер, підігрів дзеркал, ел/дзеркала, підсилювач керма, електро-склопідйомники, повний електропакет, іммобілайзер, подушки безпеки (Airbag), серворуль, хороша музика, нова зимова гума.Електроніка повністю працює!Салончик гарний, цілий та чистий. Комфортний та економічний автомобіль зі зручним салоном.Невибагливий в обслуговуванні. У автомобіля чудова плавність ходу та хороша керованість, на трасі впевнено тримає дорогу.Вкладень автомобіль ніяких не вимагає!За документами повний порядок! Повне переоформлення.ТЕРМІНОВО! Хорошому покупцю буде знижка!Машинка буде рада новим господарям та стане улюбленицею у родині!

Сузукі в Україні

Сузукі за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Сузукі

Сузукі за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Suzuki
Suzuki SX4: превосходный разгон и хорошая управляемость. А что в минусах?
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Suzuki

Вас цікавить Сузукі, ціна та комплектації? AutoMoto.ua пропонує найбільший каталог оголошень про продаж авто від приватних осіб і компаній. 

Що потрібно знати про Сузукі

  1. Компанія заснована в 1909 році та спеціалізувалася на виробництві ткацьких верстатів. Перший автомобіль марки з'явився тільки в 1955 році.
  2. Бренд носить ім'я засновника Мічіо Сузукі. 
  3. Найбільшу кількість машин марки продають в ... Індії. На індійському підприємстві виготовляють в два рази більше одиниць транспорту, ніж на заводі в Японії. Але, це не означає, що купити авто Сузукі проблематично в інших країнах. Бренд представлений в широкій дилерській мережі і на автобазарі. 
  4. Компанія обійшла за об’ємами виробництва БМВ та Мерседес. А все тому, що купити Сузукі набагато дешевше, ніж преміального "німця". Це й призводить до високого попиту. 
  5. Брендом частково володіє японський гігант Тойота. 

Яку модель Suzuki вибрати

  • Grand Vitara - надійний позашляховик. Модель є прикладом витривалості на бездоріжжі, але це не заважає їй елегантно вписуватися в міські вулиці. Авто знято з виробництва, тому встигніть купити Suzuki з пробігом - не пошкодуєте;
  • Vitara - компактний кросовер на базі легендарного позашляховика. Крім утилітарності, він пропонує довгий список просунутих опцій та електронних асистентів;
  • CX4 - кросовер, який гарантує впевненість в будь-якій ситуації. Неординарна зовнішність виділяється на парковці, але не муляє очі;
  • Jimny - класичний рамний позашляховик. Тільки в мініатюрній версії. Культова модель кілька десятиліть привертає увагу любителів бездоріжжя. Якщо ви хочете купити машину Сузукі для пригод на природі, Джимні - ідеальний варіант;
  • Swift - компактний хетбчек. Це серйозний конкурент традиційним представникам гольф-класу, який не поступається надійністю, економічністю або багатстві комплектацій.

Відгуки власників Suzuki

30% власників авто марки вибирають її повторно. Suzuki користуються популярність тому що надійні, практичні і прості в обслуговуванні, а ціна - цілком прийнятна. Власники задоволені прохідністю кросоверів та позашляховиків, маневреністю хетчбеків, економічністю та керованістю абсолютно всіх моделей. 

Ось кілька причин купити Сузукі б/у: відсутність проблем з кузовом (нічого не гниє і не іржавіє), багаті комплектації на свою вартість та на тлі конкурентів, дизайн, який не приївся. Разом з тим, є окремі нюанси по кожній моделі. У СХ4 товсті стійки закривають огляд, у Джимні уваги вимагає шасі (якщо активно їздив по бездоріжжю), у Свіфт швидко зношуються сайлентблоки у важелях підвіски. 

Як вибрати Suzuki AutoMoto.ua

Купити авто Сузукі можна як у приватної особи, так і у дилера. І всі пропозиції про продаж в Україні ви знайдете на AutoMoto.ua. Спеціальний алгоритм збирає оголошення з популярних автосайтів та майданчиків в один каталог. Спробуйте, це зручно! 

Ось на що варто звернути увагу при виборі авто:

  • вартість. Продавець готовий віддати Сузукі набагато дешевше, ніж в середньому коштує авто того ж року випуску та комплектації? Можливо, він намагається "сплавити" проблемний транспорт;
  • обслуговування. Дуже добре, якщо перед продажем машина пройшла планове ТО із заміною всіх витратних матеріалів;
  • кількість власників. Віддавайте перевагу автомобілю, купленому в свій час в салоні. Уникайте машин, власники яких змінювалися кожні 1,5-2 роки.