Оголошення про продаж Авто Лексус в Україні

З VIN-кодом
10.06.2024
13 700 $
559 919 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
160 тис. км
Одеса
...своей безупречной надежностью качеством и комфортом, Авто в очень хорошем состоянии для своих лет, не требует абсолютно не каких вложений, в оригинальном лакокрасочном покрытии, не бывавшое не в одном ДТП, красилось только одно заднее крыло. Ходовая не гремит не стучит была сделана полностью, по техническим моментам не каких вопросов нет, всё работает как часы. Авто готово к любым вашим проверкам на любом СТО!!! Все расходники менялись вовремя и без жлобства на качество. Авто хозяйское я второй владелец, ГАЗ не когда не стоял!!! Продажа связанна с тем что не используется и финансовой потребности, не используется так как нахожусь далеко и приезжаю очень редко (нахожусь В Украине) по всем вопросам звоните отвечу с уважением, звонить на любые мессенджеры!!!
З VIN-кодом
10.06.2024
43 999 $
1 795 159 грн
Бензин 2 л.
Автомат
64 тис. км
Хмельницький
ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА!Офіційний автомобіль!Повністю вся історія обслуговування на офіційному дилері.Вкладень не потребує.ПЕРШИЙ ВЛАСНИК.Детальнішу інформацію дам по телефону.
З VIN-кодом
10.06.2024
71 200 $
2 907 096 грн
Гібрид (HEV) 2.5 л.
Варіатор
13 тис. км
Одеса
...привод задних сидений,открытие багажника с помощью жеста ноги,проекция на лобовое, двойной стеклопакет ,задние шторки, беспроводная зарядка, камера встроенная в зеркало заднего вида,разширенные сидения , диски r21.Очень комфортный и экономичный автомобиль.
З VIN-кодом
10.06.2024
55 000 $
2 248 400 грн
Бензин 3.46 л.
Автомат
26 тис. км
Харків
...в двигателе и акпп было замененоТорг у автомобиля, все подробности по телефону или пишите в вайберПлощадкам и перекупам не беспокоить
З VIN-кодом
11.05.2024
47 000 $
1 920 889 грн
Бензин 2 л.
Автомат
35 тис. км
Київ
ОфІцІйна машинаодин господарне бита не крашена 100%обслугоювалася тІльки в офІцІйного дилерадва комплекти гумистан нового автомобІляу вкладах не потребується
Пропозиції від автосалонів
10.06.2024
6 900 $
282 072 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
49 тис. км
Львів
...підбору авто із США, Канади чи Європи? Тоді тобі у компанію Select Avto. Доставка протягом 45-55 днів з моменту викупу автомобіля. Вигода на автомобілі до 35% від ринку України. Даруємо безкоштовний підбір п'яти автомобілів з повною історією CARFAX.
З VIN-кодом
10.06.2024
8 800 $
359 744 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3 л.
Автомат
200 тис. км
Херсон
...MARK LEVISON грає чудово, мотор і коробка працюють відмінно, двигун робився, блок гільзований, замінені свічки ,муфти,поршня,кільця,прокладки,всі компенсатори,антифриз,маслознімні ковпачки,вуличний ремінь,по АКПП змінювалося масло,фільтр,саленоїди,фари перепаковані,лінзи більше (світло відмінне)акумулятору один рік,два ключі,повноцінна запаска,балон газу на 50 л.
З VIN-кодом
15.05.2024
77 777 $
3 173 301 грн
Дизель 4.46 л.
Автомат
78 тис. км
Київ
...керма, активний дистронік, утримання в смузі, навігація, камери кругового огляду 360, шторки, безключовий доступ, Рейлінги, колір білий Куплений у офіційного дилера. Не бита не фарбована не одна деталь кузова. Весь кузов в захисній плівці, внутрішні елементи декору теж в захисній плівці. Сигналізація мітка із замком на капоті, В комплекті нова зимова гума. на Лексус. Бережна експлуатація. Бездоріжжя не бачила. Один власник!
З VIN-кодом
10.06.2024
22 000 $
899 360 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
95 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...же время экономичный автомобиль, 6 ступенчатый автомат с возможностью переключения подрулевыми переключателями, Вся сервисная история у ОФИЦИАЛЬНОГО дилера. По регламенту заменили - диски/колодки по кругу , масло/фильтр в коробке , свечи, жидкости , АКБ (запчасти оригинал!) , чеки прилагаются. Атермальная тонировка LLUMAR по кругу , бронированные 6 передних фонарей , фрагменты дверей Полная профессиональная обесшумка, голосовое управление , датчики дождя / света, штатная аудиосистема PIONEER (достойный звук), сис-ма навигации GPS, электро сидения с подогревом / вентиляция, топовая LED оптика, LED подсветка салона, комфортный доступ / сигнализация, камера заднего вида , датчик давления шин и прочее. Автомобиль без вложений 100%! Проверка на любом СТО ! Возможен обмен по программе Trade-in. Также возможна покупка авто в лизинг сроком до 5 лет аванс от 3300$ Возможна оплата в USDT. Приезжайте к нам на TestDrive Смотрите все наши предложения: orion_auto_dnepr : INSTAGRAM
З VIN-кодом
10.06.2024
19 199 $
783 319 грн
Бензин 4.6 л.
Автомат
150 тис. км
Вінниця
...тому подобного нету пневмо поднимает опускает как нужно мотор работает как часики масла не ест не дымит не коптит машина работает отлично как на газу так и на бензине состояние автомобиля как на фото по кузову никаких дефектов не сколов не царапин автомобиль в отличном состоянии сел и поехал комфортный красивый мягкий большой автомобиль реальному клиенту адекватный торг у капота автомобиль можно посмотреть в городе Винница звонить только реальным и заинтересованным клиентам готов к любым проверкам на любом сто по документам любой вид переоформления возможен если не отвечаю или отключен телефон прошу пожалуйста писать в личные сообщения или же в любой месенжер
З VIN-кодом
17.05.2024
9 100 $
371 280 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
179 тис. км
Одеса
Можливий обмІнможливий лІзингвсІ пропозицІї по телефонустан Ідеальний
З VIN-кодом
09.06.2024
21 500 $
878 920 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
73 тис. км
Запоріжжя
...3.5 на полном приводе. В машине 311 л.с. ПРОБЕГ 73.000. В керамике Комплектация: Авто дальний Датчик света Датчик дождя Подогревы/вентиляция Удержание полосы Датчик аварии Адаптивный круиз контроль Слепые зоны Лед приборка Режимы езды ( ECO, Comfort, SPORT) Алькантара потолок с завода. Без ключевой доступ Подогрев руля Полный монитор (Большой), что очень большая редкость Камера заднего вида( Lexus Park Assistant) Прошиты Укр карты Отличная музыка, отличная шумоизоляция, оригинальный обвес, хороший свет, спортивная резина, два комплекта дисков (на вторых дисках новая зимняя резина), два ключа. Динамика просто сумасшедшая. Писать можно еще много про автомобиль, самое главное, что это максимально надежная машина( уже на коробке ZF), машина в полном стоке. Все катализаторы на месте. Состояние ИДЕАЛЬНОЕ! Пишите, возможен обмен с доплатой в обе стороны

Лексус в Україні

Лексус за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Лексус

Лексус за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Lexus
Lexus RX350 - говорят, это лучший премиум-кроссовер - Обзор авто от РДМ-Импорт
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль  Lexus

Lexus - статусний та надійний автомобіль, хоч з автобазару, хоч з салону. Якщо ви хочете купить Лексус, подивіться оголошення в каталозі AutoMoto.ua.

Що потрібно знати про Lexus 

  1. Бренд належить японській компанії Тойота. 
  2. Преміальна марка була створена в 1989 році спеціально для американського ринку. Час все змінив і автомобілі бренду з'явилися в кожній країні. Зараз можна купити Лексус в Україні на автобазарі або у дилера.
  3. Автомобілі люксового виробника стабільно тримають лідерство в рейтингах надійності.
  4. Для назви бренду придумали слово, яке легко б запам'ятовувалося та було співзвучним з "lux" і "luxury". Задумка спрацювала. Зараз Лексус символізує люксовість у всьому, що підтверджує його висока ціна навіть на б/у моделі.
  5. Той, хто вибрав люксовую марку одного разу, залишається вірним їй. Дослідження показали, що 72% власників готові купити Лексус б/у, аби не пересідати на авто інших брендів.  

Яку модель Lexus вибрати

  • RX - середньорозмірний кросовер. У цьому автомобілі все відповідає статусу "преміум": інтер'єр, набір помічників водія, якість поїздки;
  • LX - великий позашляховик, який можна укомплектувати третім рядом сидінь; 
  • GX - рамний позашляховик на платформі Тойота Прадо. Модель з'явилася на ринку в 2003 році, тому на авторинку знайдуться різні ціни та комплектації цього Лексуса;
  • IS - представницький седан, який впевнено конкурує з автомобілями "німецької трійки". Вас порадує багата комплектація, потужний двигун та відмінна робота коробки-автомата;
  • CT - п'ятидверний хетчбек. Якщо вам потрібен статусний, надійний та економічний автомобіль для щоденних поїздок, варто купити Lexus цієї моделі.

Відгуки власників Lexus

Власники машин преміального бренду рідко скаржаться на свій вибір. Всі одноголосно називають автомобілі марки дуже надійними. Престижні позашляховики і седани на відмінно справляються з випробуваннями українськими дорогами. У Lexus рідко іржавіє або гниє кузов, не створює проблем ходова. 

Якщо ви вибираєте авто з пробігом, з часом доведеться міняти гальмівні диски й періодично лагодити коробку-автомат.

Ще одна перевага люксової марки - висока ліквідність. Машини Лексус без проблем продаються, а їх залишкова ціна завжди радує.

Загальна проблема всіх Lexus (б/у, нових, позашляховиків, седанів) - інформаційно-розважальна система. Ця мультимедіа вважається найскладнішою на ринку та вимагає багато часу для вивчення і звикання. І це єдиний серйозний недолік машин бренду. В іншому, купівля Лексуса - відмінна ідея. 

Як вибрати Lexus на AutoMoto.ua

Сценарій вибору автомобіля з пробігом простий:

  • вказуєте в фільтрі, яке хочете купити авто Лексус: модель, пробіг, привід, двигун, трансмісія й інші характеристики;
  • вибираєте свій регіон і вписуєте відповідну ціну. Так ви отримаєте персоналізовані результати;
  • дивіться оголошення, які система підібрала для вас на 100 автосайтах;
  • вибираєте кілька найактуальніших пропозицій;
  • натискаєте "контакти продавця", зв'язуєтеся з продавцем і домовляєтеся про покупку.